Velkommen til Europaforum


EuropaforumLogo2014


Europaforum arbejder for en offentlig debat om EU-politik, der er baseret på, at EU er en integreret del af det danske demokrati og derfor en naturlig kampplads for forskellige politiske holdninger.

Vores ambition er at danne modvægt til danske mediers og politikeres tendens til at fremstille beslutningsprocessen i EU som noget fjernt og uvedkommende, der ikke har noget at gøre med det politiske system i Danmark.

Europaforum bringer artikler og debatter om aktuelle EU-politiske emner og fokuserer på de muligheder du selv har for at påvirke den politiske proces som politisk interesseret borger. Samtidig præsenterer og kommenterer vi den formidling og de værktøjer, som andre aktører i EU-debatten bidrager med.

Hjemmesiden Europaforum drives af en partipolitisk uafhængig redaktion og er etableret som den selvstændige forening Europaforum med CVR-nr. 35508716 og konto 5960-8064453 i Frørup Andelskasse.

Kontakt Europaforum pÃ¥ Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 25 85 29 12.